Brændeovne

Brændeovne skaber stemning og hygge i hjemmet

​Der er ikke meget, der skaber stemning og hygge i hjemmet som en brændeovn. Det er svært at sige, hvad det lige præcis er, men kombinationen af varme og levende ild gør bare noget særligt ved hjemmet og rummet, brændeovnen er placeret i.

Brændeovne er ikke kun hyggelige, men kan også være med til at opvarme ens hjem. I alle tilfælde kan det være rart at have en brændeovn, der er opdateret, så man blandt andet har den mest miljørigtige brændeovn på markedet. Samtidig skal man også tænke over, hvem man får til at installere brændeovnen for sig, da der er visse regler og love, som skal overholdes. Står du derfor og overvejer at få monteret en ny eller udskiftet din nuværende brændeovn, står vi klar til at gøre det for dig.​

Køb trygt en ny brændeovn

Debatten svirrer af forslag om, hvordan vi bekæmper luftforureningen – især i de store byer. Det har sågar været foreslået fra Enhedslisten og SF, at man forbyder brændeovne i de boliger, der er forsynet med fjernvarme.

I den forbindelse skal man hæfte sig ved flere facts:

  • Det var enkeltmedlemmer af partierne, der ytrede sig i sommervarmen. Måske for at teste forslaget af. Men det betyder ikke nødvendigvis, at EL og SF​som partier​vil stille sig bag forslagene i den form, de blev fremsat via pressen.
  • Læg mærke til, at Socialdemokratiet ikke har kommenteret på forslagene. Regeringen har næppe lyst til at genere de 64 % af landets befolkning, der har en bolig med fjernvarme. Denne sag berører rigtig mange vælgere. Det har politikere respekt for.
  • Og sidst – men vigtigst: Lovgivningen kommer​aldrig til at få tilbagevirkende kraft. Folketinget vil ikke vedtage en lov om, at nuværende brændeovnsejere skal nedlægge deres ildsted. Det vil være ekspropriation.

Derfor vil det bedste råd til tvivlende forbrugere være: Skynd dig at købe en ny brændeovn. Så er du helt sikker!

Installering og opsætning af brændeovne i hele Jylland

Hos Fyr og Flamme har vi mange års erfaring og derved også et bredt kenskab til de forskellige muligheder, der er at finde på markedet. Derfor ser vi os selv som det oplagte valg til alle dem, der ikke kender så meget til brændeovne og de forskellige muligheder, men gerne vil have den mest effektive brændeovn.

Vi står gerne for at rådgive dig, og tager selvfølgelig også hensyn til dine behov og ønsker. Det vigtigste for os, er, at vores kunder oplever en fuld tryghed.

Det sikrer vi ved altid at efterleve alle regler og love, der er omkring brændeovne og opsætningen af dem. Vi arbejder for mange forskellige slags kunder og kan installere brændeovne over hele Jylland. Udover selve brændeovnen står vi også gerne for montering af en skorsten.

Husk at du også kan få skrotningspræmie, for din gamle brændeovn. Se mere her:

Enkelt eller pakkeløsning?

Vi har mange forskellige løsninger, fordi vi har mange forskellige kunder. Det betyder blandt andet også, at vi både sælger brændeovne for sig selv og som en del af større, komplette pakkeløsninger med både brændeovn, skorsten, montering, gulvplade og eventuelt gitter er med i prisen.

Hvis du vil høre mere om, hvad vi kan tilbyde netop dig, kan du kontakte os på telefon (+45) 41 28 03 09.​

​Vi forhandler følgende mærker

MCZ Halo up!

Bredde: 52,0 cm
Højde: 120,0 cm
Dybde: 52,0 cm
Træpillemagasin: 30 ltr./19 kg
Varmeydelse: 2,3-8,1 kW
Pillestørrelse: ø 6 mm / L = 3-40 mm
Forbrug: 0,5-1,8 kg
Strømforbrug: 62W (max 380W)
Vægt: 130 kg

Beskrivelse

MCZ HALO UP! har en varmeeffekt på mellem 2,3 kW og 8,1 kW.

MCZ HALO UP! leveres med det patenterede active+ for optimal og brugervenlig indregulering af forbrændingen – pilleovnen sørger automatisk og kontinuerligt for den bedste forbrænding.

​Alle active+ pilleovne leveres med den yderst lydsvage pilletilførelsesteknologi, hvor gearmotoren drejer rundt hele tiden.

Det er endvidere muligt at styre pilleovnen med smartphone eller tablet ved køb af vores active+ Wi-Fi kit (ekstra udstyr).

​Pris 29.995

MCZ ego 3,0 Maestro med top afgang

Bredde: 53,0 cm
Højde: 104,1 cm
Dybde: 52,7 cm
Træpillemagasin: 33 ltr./20 kg
Varmeydelse: 2,3-8,1 kW
Pillestørrelse: ø 6 mm / L = 3-40 mm
Forbrug: 0,5-1,8 kg
Strømforbrug: 62W (max 380W)
Vægt: 130 kg

Beskrivelse

MCZ EGO 3.0 Maestro har en varmeeffekt på mellem 2,3 kW og 8,1 kW og røgafgang centreret i toppen. MCZ EGO 3.0 leveres med det patenterede active+ for optimal og brugervenlig indregulering af forbrændingen – pilleovnen sørger automatisk og kontinuerligt for den bedste forbrænding.

Maestro modeller styres via app og smartphone

Alle active+ pilleovne leveres med den yderst lydsvage pilletilførelsesteknologi, hvor gearmotoren drejer rundt hele tiden.

Pris 22.795,-

MCZ ego 3,0 air Maestro Bagudgang

Bredde: 53,0 cm
Højde: 104,1 cm
Dybde: 52,7 cm
Træpillemagasin: 39 ltr./24 kg
Varmeydelse: 2,3-8,1 kW
Pillestørrelse: ø 6 mm / L = 3-40 mm
Forbrug: 0,5-1,8 kg
Strømforbrug: 62W (max 380W)
Vægt: 127 kg

Beskrivelse

MCZ EGO 3.0 air Maestro har en varmeeffekt på mellem 2,3 kW og 8,1 kW. MCZ EGO 3.0 leveres med det patenterede active+ for optimal og brugervenlig indregulering af forbrændingen – pilleovnen sørger automatisk og kontinuerligt for den bedste forbrænding.

Maestro modeller styres via app og smartphone

Det er endvidere muligt at styre pilleovnen med smartphone eller tablet ved køb af vores active+ Wi-Fi kit (ekstra udstyr).​

Pris 20.995

MCZ musa 2,0 air Maestro

Bredde: 57,0 cm
Højde: 111,0 cm
Dybde: 55,0 cm
Træpillemagasin: 42 ltr./27 kg
Varmeydelse: 2,9-10,0 kW
Pillestørrelse: ø 6-8 mm / L = 5/-30 mm
Forbrug: 0,7-2,2 kg
Strømforbrug: 55W (max 400W)
Vægt: 138 kg

Beskrivelse

MCZ Musa 2.0 air Maestro er den kraftige model som garanterer solid opvarmning i selv de største rum og huse.

Pilleovnen yder mellem 2,9kW og 10,0kW varmeeffekt.

Maestro modeller styres via app og smartphone

Pris 29,395,-