Røgsugere

Røgsugere til brændefyrede pejse og brændeovne

Røgsugere bruges med brændefyrede pejse og brændeovne til at sikre, at ildstedet tilføres den rette mængde luft. Hvis pejse eller brændeovnen ikke har ordentlig lufttilførsel eller skorstenstræk, kan det skabe problemer, og den vil ikke fyrre ordentligt.

Udover at opretholder trækket i skorstenen omfatter udsugningsventilatoren i skorstenen også et system, hvorigennem enhver form for ubehagelig sod, røg og os kan undgås. Stuen bliver ikke fyldt med generende lugt og os, som ellers skaber problemer for alle.

Du kan nyde varmen og hyggen til fulde. Du kan styre ventilatoren efter behov. Hvis du ikke synes, du har brug for den, kan du skrue ned for ventilatoren og så skrue op igen, når du synes, der er brug for det, eller hvis du skal lægge brænde på i brændeovnen.

Hvorfor er det nødvendigt med røgsugere til brændeovne?

Kan du forestille dig at sidde i en stue med en brændeovn, der er fuld af os og stinker af røg? Selvfølgelig kan du ikke det, og for at undgå den slags problemer kan en røgsuger (eller udsugningsventilator til skorstenen) for brændefyrede pejse og brændeovne og kakkelovne virkelig bidrage til at gøre livet lettere.

Med disse røgsugere får du ikke røgproblemer i boligen, hvilket for det meste sker som følge af manglende skorstenstræk. Disse røgsugere bidrager i høj grad til at skabe træk og holde miljøet behageligt og røgfrit. Uden dem er det ikke til at holde ud at være i den stue, hvor du har brændeovnen, ret længe.

Fordele ved røgsugere

Der er store fordele ved at installere en røgsuger fra exodraft, som er den bedste løsning til at holde stuen fri for problematisk røg og os. De er meget nemme og sikre at bruge, mens de suger røgen ud, så det er dejligt nemt at tænde op i brændeovnen – og undgå, at partikler kommer ind i stuen.

De bidrager også til at forbedre luftudvekslingen i det hele taget, så indendørsklimaet i huset bliver meget behageligt. På grund af optimal afbrænding af brændslet reduceres partikler i stuen med 80% og omkring toppen af skorstenen med 20%.

Dette er positivt for både dig og din familie, men også for naboerne omkring dig. Partiklerne fra brændeovnen suges simpelthen ud uden at trænge ind i stuen. Overopvarmning på en varm sommerdag kan også undgås, og om sommeren kan du endda bruge røgsugeren til ventilering uden at tænde op.

De bedste røgsugere for træfyrede brændeovne

Det vigtigste er at vælge den rette og bedste røgsuger, der virker bedst og dækker alle dine behov. Du skal se efter en røgsuger af god kvalitet, der også er let at bruge.

Der er kun få virksomheder i verden, der fremstiller røgsugere. En af de mest velrenommerede virksomheder er exodraft, som udelukkende producerer kvalitetsprodukter, der bidrager til at beskytte miljøet.

Så ret op på brændeovnen med den bedste røgsuger, så du aldrig mere skal døje med røg fra brændeovnen, og så lugten af os og sod forsvinder. Vælg den rette og slip af med uønsket os og lugt, mens du i stedet får nem optænding i og mere fornøjelse af brændeovnen.​

Her finder du links til exodraft og draftbooster røgsugere.

https://exodraft-roegsuger.dk/
https://draftbooster.dk/
https://xzense.com/dk

Se vores produkter

Se videoer