Stålskorstene

Specialiseret os i alt

Hos Fyr og Flamme har vi specialiseret os i alt, der har med brændeovne, pejse og pilleovne at gøre – herunder stålskorstene, der gør hele monteringen af en brændeovn meget lettere for dig, der ikke har en skorsten i forvejen.

Stålskorstene

En skorsten er nødvendig, hvis man ønsker sig en brændeovn, en pejs eller en pilleovn. Har man ikke, en skorsten i forvejen, må man derfor anskaffe sig en. Man kan selvfølgelig mure en op, men det kan hurtigt blive en irriterende ekstraomkostning.

Derfor fører vi hos Fyr og Flamme de smarte stålskorstene, der befrier vores kunder i at skulle mure en skorsten fra bunden af. Stålskorstene er stilrene og meget nemme at opsætte.​

​De kan opsættes på både taget og ydermuren, så man kan stille brændeovnen lige der, hvor man ønsker, hvilket ikke ville have været tilfældet med en i forvejen muret skorsten. Desuden er alle skorstenens dele CE godkendt og opfylder alle krav, som stilles i Danmark. Derved er stålskorstene lovlige og en sikker løsning på skorstensproblemet. Der ydes ydermere 10 års fabriksgaranti på alle delene i skorstenen ved den dokumentation og godkendelse, du får, når skorstenen installeres.

Vi renoverer også gamle murede skorstenen med rustfri stålforinger.

Tag kontakt i dag

Har du ingen skorsten, men ønsker dig en pejs eller en brændeovn, er det ikke længere noget problem. Vores stålskorstene er et nemt, billigt og problemfrit alternativ til den murede skorsten.

Du kan kontakte os direkte telefon (+45) 41 28 03 09 for at få en snak om, hvilke stålskorstene vi kan tilbyde dig.​ Vi har kunder fra Aalborg, Hobro, Randers & omegn.