Pilleovne / fyr

Pilleovne

Pilleovne – også kaldet et pillefyr – er et smart og miljøvenligt alternativ til den klassiske brændeovn. Udover at brænde rent og energivenligt giver den dig den bedste form for varme. Da pilleovne kan passe sig selv og brænde uafbrudt i op til 24 timer, befrier den dig for at holde øje med den, som du skal med en normal brændeovn.

Derudover kan en pilleovn tidsindstilles, så den automatisk tænder op ligesom den kan sættes til at slukke af sig selv. På den måde er der mange fordele ved en pilleovn i forhold til en normal brændeovn. Står du derfor og overvejer en ny form for opvarmning af dit hjem, bør du se lidt nærmere på pilleovnen.

Vi monterer pilleovne

Med speciale i brændeovne, pilleovne og pejse monterer vi pilleovne over hele Jylland. Da vi har stor erfaring på området, har vi et bredt kendskab til de mange forskellige muligheder på markedet. Netop derfor anbefaler vi også pilleovne, da vi mener, disse er en af de bedste alternativer til traditionelle brændeovne.​

Hos Fyr & Flamme har flere pakkeløsninger. På den måde kan du kombinere forskellige af vores services og derved få dem til en rimelig pris.

Vi har et stort udvalg i pilleovne og kan derfor i samarbejde med dig finde frem til en, der passer til netop dig, dit hjems stil samt dine ønsker og behov. Når vi monterer, sætter vi en ære i at gøre vores kunder trygge, og det gør vi ved at overholde alle love og regler omkring montering af brændeovne og pilleovne til punkt og prikke.

Kontakt os

Som sagt har vi meget erfaring inden for pilleovne, og derfor rådgiver vi dig gerne, hvis du har brug for det. Vi hjælper gerne med at finde frem til det alternativ, der passer bedst til dig, Hvis du er i tvivl om noget eller blot vil høre mere om vores tilbud, kan du med fordel kontakte os på telefon (+45) 41 28 03 09.​

​Vi forhandler følgende mærker