Pejse

Pejse giver hyggestemning med levende ild

Der er ikke noget, der skaber hygge og stemning som levende ild. Hvad enten det er brændeovne, pejse eller noget tredje, er der ikke meget, der kan live en vinteraften op som de orange flammetunger og den knitrende lyd fra træets åreknuder.

Pejse har den fordel, at de er mere æstetiske end brændeovne og pilleovne. En pejs har nemlig den fordel, at den er inde i væggen eller muren, hvilket gør, at den passer ind i de fleste rum. Samtidig giver det rengørings- og pladsmæssige fordele, at den ikke står i vejen ved væggen ligesom brænde- og pilleovne gør det.

Pejse er altså for dem, der ønsker det hyggelige fra den levende ild, men som ønsker en stilren løsning, der indgår i hjemmet på en naturlig og smuk måde.

Vi forhandler pejse

Med speciale i netop brændeovne, pilleovne og pejse har vi en særlig forståelse for, at ilden kan gøre noget særligt ved stemningen i et rum, og derfor har vi også specialiseret os i at se, hvordan en pejs kan passe ind i ethvert hjem.​

​Hos Fyr og Flamme har vi mange års erfaring med pejse og derved har vi også en bred kendskab til de mange forskellige løsninger, der findes. Derfor kan vi også være behjælpelige med rådgivning, hvis du har brug for det. Vores viden gør os i stand til at udbyde komplette løsninger, hvor vi også tilføjer en skorsten til dit hjem.

Det betyder, at det altså ikke er nødvendigt at have en skorsten for at kunne live hjemmet op med en pejs. Samtidig lytter vi også altid til vores kunders ønsker og behov, så vi sammen kan finde frem til den bedst mulige løsning. På den måde opnår vi vores tilfredse kunder. Samtidig sørger vi også for at overholde de regler og love, der er omkring opsætningen og brugen af pejse, så du kan være tryg ved både vores arbejde og ved at have levende ild i dit hjem.

Få en pejs i dag

Lyder en pejs som noget for dig, står vi klar til at guide dig gennem processen. Vi sætter pejse op i hele Jylland. Du kan enten læse om vores tilbud og muligheder på vores hjemmeside eller kontakte os på telefon (+45) 41 28 03 09.​

​Vi forhandler følgende mærker